Certificeret

Ungdomskonsulent

Om uddannelsen

Hvis du kan lide at arbejde med mennesker, især børn og unge, kan vores uddannelse til ungdomskonsulent være noget for dig. Som ungdomskonsulent arbejder du med unge og tilbyder støtte, vejledning og rådgivning inden for forskellige områder som uddannelse, beskæftigelse og personlig udvikling.

Arbejdet som ungdomskonsulent er alsidigt og varieret og kræver viden og kompetencer inden for kommunikative tilgange i socialt arbejde med unge samt personer i de unges miljø. Derudover er det nødvendigt at beherske begreber som etnicitet og klasse samt at kende til forskellige kønsperspektiver inden for socialt arbejde. Ungdomskonsulenter kan arbejde i forskellige organisationer, såsom ungdomscentre.

Som certificeret ungdomskonsulent har du viden om socialt arbejde og du kender til forskellige psykologiske og sociologiske perspektiver på unges identitet og udvikling. Du kan også genkende beskyttelses- og risikofaktorer i børns, unges og unges voksnes hverdag.

Uddannelsen består af seks moduler, hvor du lærer alt fra motiverende samtaler, ledelse og konflikthåndtering til unges identitet og forskellige risikofaktorer. Du vil også opnå viden om mental sundhed blandt unge og om forskellige neuropsykiatriske funktionsnedsættelser. Når du har gennemført din uddannelse hos os, er du godt klædt på til arbejdet som ungdomskonsulent.

Uddannelsen svarer til et fuldtidsstudie på ca. 8 uger.

Vær opmærksom på, at kommuner og andre arbejdsgivere kan have specifikke regler og bestemmelser vedrørende uddannelsesform og uddannelsescertifikater som grundlag for ansættelse. Hvis du vil vide, hvordan arbejdsgiverne i dit område ser på din uddannelsesbaggrund, er du velkommen til at spørge dem, før du melder dig til.

Er du klar til at gøre en forskel? Kontakt os i dag og lær dig mere om, hvordan du kan blive Ungdomskonsulent.

Tilmelding

Du tilmelder dig nemt via kontaktformularen. Husk at angive, hvilken uddannelse eller kursus du ønsker at tilmelde dig til.

Hvis du har spørgsmål eller brug for vejledning, er du altid velkommen til at sende en mail til info@academyonline.dk

Vi på Academy Online står klar til at hjælpe dig med at vælge den uddannelse, der passer bedst til dine mål og behov.

Vi ser frem til at byde dig velkommen som studerende hos Academy Online og til at være en del af din succes!


Betaling

Gebyret for uddannelsen til Certificeret Ungdomskonsulent er 10 653 DKK. 

Du kan betale på to forskellige måder: Enten hele gebyret på én faktura, eller per modul forudbetalt med 1 776 DKK. Alle gebyrer inkluderer moms. Betalingen skal være fuldført, før du kan modtage dit certifikat.

Prisen inkluderer

  • Videolektioner og billeder
  • Øvelsesopgaver
  • Afleveringsopgaver
  • Support via mail og gennem kursusportalens studenterforum
  • Certifikat ved bestået uddannelse


Uddannelsesleder
Ditte Storck Christensen

Adgang
Du har adgang til hvert af modulerne på din uddannelse i et år, fra du er startet på hvert modul.

Certifikat | Eksamensbevis
Efter gennemført uddannelse, med godkendte resultater på
alle opgaver, får du et certifikat eller diplom.

Anmeldelser
Vi er værdsætter i høj grad vores elevers vurderinger. Efter endt uddannelse beder vi dig svare på en kort evaluering, der ligger i kursusportalen.

Education Made Easy