Spørgsmål og svar

Hos Academy Online svarer vi gerne på dine spørgsmål. Nedenfor finder du vores mest almindelige spørgsmål. Har du spørgsmål, som ikke er besvaret her på siden, er du velkommen til at sende en mail til info@academyonline.dk

Hvornår starter uddannelsen?

Ønsker du at tilmelde dig en uddannelse, skal det ske skriftligt. Du kan tilmelde dig ved at sende en mail til info@academyonline.dk eller bruge en af ​​vores formularer på hjemmesiden. Vi skal derefter bruge dit fulde navn, din e-mail og oplysninger om, hvordan du vil betale. Når vi modtager din betaling, får du adgang til uddannelsen via en login-mail og kan starte dit studie med det samme.

Hvad betyder certificering?

Du kan blive certificeret, hvis du har gennemført en uddannelse, der giver certificering, hvis du har bestået de prøver, der viser et vist kompetenceniveau. Certificering bruges til at vise, at en person har opnået en vis grad af viden inden for det relevante område. Certificeringen hos os udføres af vores kvalificerede og kompetente uddannelsesledere. 

På hvilke forskellige måder kan jeg betale for min uddannelse?

  • Forudbetaling inden hvert modul 

  • Hele uddannelsen mod faktura 

Hvor længe har jeg adgang til uddannelsesmaterialet?

Du har adgang til hvert af modulerne på din uddannelse i et år, fra du er startet på hvert modul.

Praktik

De fleste af vores uddannelser er helt webbaserede. På nogle uddannelser kræves der et praktikophold, for at gennemføre uddannelsen. Du skal selv arrangere et praktikophold. Det kan dog godkendes for dokumenteret tidligere erfaring.

Academy Online Danmark
info@academyonline.dk