Anmeldelser

Alle vores erhvervsuddannelser og undervisere gennemgår vores kvalitetssikringsproces, og vi stræber hele tiden efter at blive bedre til det, vi gør. Vi værdsætter derfor vores studerendes perspektiver på de uddannelser, de har deltaget i. Derfor opfordrer vi dem til at skrive en anmeldelse af den uddannelse de har studeret. For vores helt nye uddannelser, som endnu ikke har modtaget anmeldelser, er dine synspunkter særligt værdifulde for os.

Vi ønsker dig velkommen som studerende hos os på Academy Online!

Entreprenør

"Det bedste ved uddannelsen var forelæsningerne, og at man kunne lytte og ikke læse så meget. At det var en blanding af opgaver, forelæsninger og opgaver, det var rigtig godt. At man hurtigt fik hjælp og svar på det, man skulle bruge."

Projektleder

"Meget tilfreds! Jeg synes faktisk, det var super godt tilpasset dem, der arbejder og samtidig gerne vil læse ved siden af, men ikke har tid til at tilpasse skoletiden. Derfor syntes jeg, det var fleksibelt at udføre alle opgaver på egen hånd. tempo og tid, når det passer bedst."

Sommelier

"Utrolig tilfreds og anbefaler virkelig dette kursus til andre! Fantastisk godt, at forelæsningerne blev lavet i dit eget tempo, så man kunne kombinere med et fuldtidsjob. Det bedste er layoutet. Det gav en klar indsigt og let at tage til sig."

Salgsleder

"Tak, jeg er blevet en klogere og bedre leder! Håkan som pædagog er en inspirationskilde og giver energi gennem hele uddannelsen og i den feedback, der gives. Nem måde at absorbere de forskellige dele, synes strukturen var klar. Du skulle lige ind i, hvordan opsætningen var. Begyndte at bruge dele, som vi gennemgik direkte i mit daglige arbejde."

Socialpædagog

"Rigtig god uddannelse! Godt at du har lært at søge information på egen hånd og jeg synes underviseren har været fantastisk dygtig. Du får hurtige svar på dine opgaver og gode refleksioner at tage med. Forelæsningerne har været rigtig gode og givende ."

Studenter- og lærermedhjælper

"God træning med en professionel kursusleder, lærte mig meget om emnet. Godt at kunne læse i sit eget tempo og stadig kunne arbejde. Hurtig feedback ved aflevering af opgaver. Hurtig håndtering ved bestilling af nyt modul."

Academy Online Danmark
info@academyonline.dk