Certificeret

Tolk

Om uddannelsen

Ønsker du at hjælpe udsatte mennesker til et bedre liv? Så er uddannelsen til afhængighedspædagog måske den rigtige uddannelse for dig. Afhængighedspædagogen arbejder med undervisning, støtte og pædagogik inden for området afhængighedsbehandling eller misbrugsbehandling. Dette sker i samarbejde med fagfolk såsom misbrugsbehandlere, stofrådgivere, eller lignende, afhængigt af den specifikke kontekst og organisation. 

Betegnelsen og professionelle titler kan variere, men de er relateret til at arbejde med personer, der oplever afhængighedsproblemer og støtte dem i deres behandlingsrejse. Der er stor efterspørgsel efter denne type uddannelse inden for både kommunale og private virksomheder.

I uddannelsen indgår kurser i blandt andet afhængighedskendskab, motiverende samtale, etik og behandlingsmetoder. Samlet set giver uddannelsen en god forståelse for og viden om afhængighedsproblematik, kommunikative og pædagogiske færdigheder, metoder og redskaber, der kræves i rollen som afhængighedspædagog. 

Uddannelsen svarer til et fuldtidsstudie på ca. 12 uger.

Vær opmærksom på, at kommuner og andre arbejdsgivere kan have specifikke regler og bestemmelser vedrørende uddannelsesform og uddannelsescertifikater som grundlag for ansættelse. Hvis du vil vide, hvordan arbejdsgiverne i dit område ser på din uddannelsesbaggrund, er du velkommen til at spørge dem, før du melder dig til.

Er du klar til at gøre en forskel? Kontakt os og få mere information om, hvordan du starter din rejse!

Tilmelding

Du tilmelder dig nemt via kontaktformularen. Husk at angive, hvilken uddannelse eller kursus du ønsker at tilmelde dig til.

Hvis du har spørgsmål eller brug for vejledning, er du altid velkommen til at sende en mail til info@academyonline.dk.

Vi på Academy Online står klar til at hjælpe dig med at vælge den uddannelse, der passer bedst til dine mål og behov.

Vi ser frem til at byde dig velkommen som studerende hos Academy Online og til at være en del af din succes!


Betaling

Gebyret for uddannelsen til Certificeret Afhængighedspædagog er 12 730 DKK. 

Du kan betale på to forskellige måder: Enten hele gebyret på én faktura, eller per modul forudbetalt med 4 244 DKK. Alle gebyrer inkluderer moms. Betalingen skal være fuldført, før du kan modtage dit certifikat.

Prisen inkluderer

  • Videolektioner og billeder
  • Øvelsesopgaver
  • Afleveringsopgaver
  • Support via mail og gennem kursusportalens studenterforum
  • Certifikat ved bestået uddannelse


Uddannelsesleder
Ditte Storck Christensen

Adgang
Du har adgang til hvert af modulerne på din uddannelse i et år, fra du er startet på hvert modul.

Certifikat | Eksamensbevis
Efter gennemført uddannelse, med godkendte resultater på
alle opgaver, får du et certifikat eller diplom.

Anmeldelser
Vi er værdsætter i høj grad vores elevers vurderinger. Efter endt uddannelse beder vi dig svare på en kort evaluering, der ligger i kursusportalen.

Education Made Easy