Certificeret

Ressourcepædagog

Om uddannelsen

Vil du arbejde med børn i børnehaver og skoler, som har brug for ekstra støtte i deres hverdag? Så er uddannelsen til Ressourcepædagog noget for dig.

Som Ressourcepædagog kan du gøre en stor forskel for børn og unge. Det vigtigste er, at du elsker at arbejde med børn og unge. Arbejdsopgaverne er varierede og mangfoldige, hvilket gør hver dag spændende. Du bliver en del af et arbejdsfællesskab, hvor dine synspunkter er værdifulde og bidrager til at skabe et stimulerende læringsmiljø, udvikle undervisningen og motivere børnene. Som 

Ressourcepædagog møder du dagligt børn med forskellige praktiske og sociale behov. Skolerne har brug for al den kompetence, der er tilgængelig på arbejdsmarkedet, for at imødekomme alle børns behov. Med teoretisk viden og praktiske færdigheder inden for samtalemetodik bliver du som Ressourcepædagog en nøgleperson på din arbejdsplads. Under din uddannelse får du de værktøjer, du behøver for at udfylde rollen som Ressourcepædagog. Du lærer om skolemyndigheder, børnekonventionen, diagnoser og bliver bekendt med specialpædagogiske begreber. 

Du vil støde på eksempler på udfordringer, som kræver tilpasninger, støtte, en lavaffektiv tilgang og motiverende samtaler. Kurset indeholder videooptagede forelæsninger, undervisningsmaterialer, relevante film, quizzer og indleveringsopgaver, hvor du præsenterer dine refleksioner omkring forskellige pædagogiske tilgange. Da dette erhverv handler om 'bløde værdier', bliver du præsenteret for øvelser i form af cases. Det vil sige situationer, som du skal tolke, reflektere over og problematisere ud fra det, du har lært på kurset. Denne uddannelse er designet til ikke kun at rette sig mod en specifik målgruppe, men også til at give et bredt perspektiv, der kan anvendes i arbejdet med ældre elevgrupper.

Uddannelsen svarer til et fuldtidsstudie på ca. 5 uger.

Vær opmærksom på, at kommuner og andre arbejdsgivere kan have specifikke regler og bestemmelser vedrørende uddannelsesform og uddannelsescertifikater som grundlag for ansættelse. Hvis du vil vide, hvordan arbejdsgiverne i dit område ser på din uddannelsesbaggrund, er du velkommen til at spørge dem, før du melder dig til.

Er du klar til at gøre en forskel? Kontakt os i dag og lær dig mere om, hvordan du kan blive Ressourcepædagog.

Tilmelding

Du tilmelder dig nemt via kontaktformularen. Husk at angive, hvilken uddannelse eller kursus du ønsker at tilmelde dig til. Hvis du har spørgsmål eller brug for vejledning, er du altid velkommen til at sende en mail til

info@academyonline.dk 

 Vi på Academy Online står klar til at hjælpe dig med at vælge den uddannelse, der passer bedst til dine mål og behov. Vi ser frem til at byde dig velkommen som studerende hos Academy Online og til at være en del af din succes!


Betaling

Gebyret for uddannelsen til Certificeret Resursepædagog er 9 045 DKK. Du kan betale på to forskellige måder: Enten hele gebyret på én faktura, eller per modul forudbetalt med 1 809 DKK. Alle gebyrer inkluderer moms. Betalingen skal være fuldført, før du kan modtage dit certifikat.

Prisen inkluderer

  • Videolektioner og billeder
  • Øvelsesopgaver
  • Afleveringsopgaver
  • Support via mail og gennem kursusportalens studenterforum
  • Certifikat ved bestået uddannelse


Uddannelsesleder
Ditte Storck Christensen

Adgang
Du har adgang til hvert af modulerne på din uddannelse i et år, fra du er startet på hvert modul.

Certifikat | Eksamensbevis
Efter gennemført uddannelse, med godkendte resultater på
alle opgaver, får du et certifikat eller diplom.

Anmeldelser
Vi er værdsætter i høj grad vores elevers vurderinger. Efter endt uddannelse beder vi dig svare på en kort evaluering, der ligger i kursusportalen.

Education Made Easy