Certificeret

Organisationskonsulent


Om uddannelsen

Dagens arbejdsmarked er præget af konstant forandring, og for at organisationer skal lykkes, kræver det, at de ændrer sig i takt med arbejdsmarkedet. Uddannelsen som Certificeret Organisationskonsulent fokuserer netop på dette forandringsarbejde, som organisationer er afhængige af, og inkluderer både individuel udvikling samt viden om arbejdsgrupper og organisationer i forhold til forandringsarbejde.

Efter afsluttet uddannelse kan du vælge enten at arbejde som ansat leder eller coach i en organisation eller som freelancekonsulent, hvilket åbner op for et bredere arbejdsmarked og flere arbejdsmuligheder. Uddannelsen inkluderer undervisning i organisation, lederskab, forandringsarbejde, arbejdsret, kommunikation og konflikthåndtering.

Under uddannelsesforløbet vil Du få den viden og de værktøjer, Du har brug for, for at lede både arbejdsgruppen og organisationen i forandringsarbejdet. Du vil også få kendskab og værktøjer til at udvikle og motivere de ansatte samt til at håndtere eventuel modstand mod forandring. I løbet af studieperioden vil du have kontakt med kursuslederen, hvis du støder på spørgsmål eller problemer, samt når du modtager feedback på dine indleveringsopgaver. Der vil være interaktivitet via chat, e-mail og telefon. Kontinuerligt i kursusmaterialet er der øvelsesopgaver og indleveringsopgaver, så du løbende kan sikre dig, at du har forstået materialet på en god måde.

Uddannelsen dækker omkring 8 ugers fuldtidsstudier.

Er du klar til at gøre en forskel? Kontakt os og få mere information om, hvordan du starter din rejse!

Tilmelding

Du tilmelder dig nemt via kontaktformularen. Husk at angive, hvilken uddannelse eller kursus du ønsker at tilmelde dig til.

Hvis du har spørgsmål eller brug for vejledning, er du altid velkommen til at sende en mail til info@academyonline.dk.

Vi på Academy Online står klar til at hjælpe dig med at vælge den uddannelse, der passer bedst til dine mål og behov.

Vi ser frem til at byde dig velkommen som studerende hos Academy Online og til at være en del af din succes!


Betaling

Gebyret for uddannelsen til Certificeret Organisationskonsulent er 11 375 DKK. 

Du kan betale på to forskellige måder: Enten hele gebyret på én faktura, eller per modul forudbetalt med 2 275 DKK. Alle gebyrer inkluderer moms. Betalingen skal være fuldført, før du kan modtage dit certifikat.

Prisen inkluderer

  • Videolektioner og billeder
  • Øvelsesopgaver
  • Afleveringsopgaver
  • Support via mail og gennem kursusportalens studenterforum
  • Certifikat ved bestået uddannelse


Uddannelsesleder
Leda Wahedi

Adgang
Du har adgang til hvert af modulerne på din uddannelse i et år, fra du er startet på hvert modul.

Certifikat | Eksamensbevis
Efter gennemført uddannelse, med godkendte resultater på
alle opgaver, får du et certifikat eller diplom.

Anmeldelser
Vi er værdsætter i høj grad vores elevers vurderinger. Efter endt uddannelse beder vi dig svare på en kort evaluering, der ligger i kursusportalen.

Education Made Easy