Certificeret

Designer Sportswear

Om uddannelsen

Din passion er sport, funktionelle materialer, farve og form, og du vil lære dig at skabe en tøjkollektion til sportswear branchen.

Som designer for sportsprodukter, designer og produktudvikler du tøj og tilbehør til funktionelt sportswear, til friluftsliv og fysiske aktiviteter. Måske drømmer du om dit eget brand, eller måske ønsker du at arbejde for et stort modefirma som deres designer? 

Uddannelsen giver dig indsigt i de faktorer, der styrer mode og trends indenfor sport og træning, og hvordan designere skaber succesfulde kollektioner.

Du bliver undervist i hele designprocessen og dens grundlæggende principper.

Du studerer tekstil- og materialelære samt tekstiler med funktion. Du undervises i farvelære, arbejdstegninger, computeriserede skitser og beklædningsskitser.

I løbet af uddannelsen udvikler du din kreative evne samt din fornemmelse for den cirkulære produktudviklingsproces. Du får indblik i genbrug af materialer, og hvordan man anvender disse i et funktionelt design.

Sportswear designer uddannelsen er en erhvervsuddannelse for dig, der umiddelbart efter endt uddannelse vil arbejde som designassistent, designer eller produktudvikler for sportsrelaterede produkter. Eller for dig, der har brug for forberedende viden for at søge ind på en designskole i Danmark eller i udlandet.

På denne erhvervsuddannelse får du arbejdsrelaterede opgaver, der er udrettet for eksisterende modevirksomheder. Du bliver forberedt og velbevandret i, hvordan designprocessen fungerer.

Undervisningen er direkte knyttet til teori og praktiske aspekter. Al undervisning varetages af en lærer, der selv arbejder i branchen. Trends og tendenser er under konstant udvikling og uddannelsen følger disse for at være blandt de bedste på markedet.

Uddannelsen foregår hovedsageligt på dansk, men fagudtryk og termer kan forekomme på engelsk, da dette er et accepteret branche sprog. Undervisningen er målrettet således at du som studerende udvikler den viden,de færdigheder og de kompetencer, der kræves for professionen.

Uddannelsen modsvarer 20 ugers fuldtidsstudier

Tilmelding

Vi har brug for din tilmelding skriftligt via kontaktformularen. Angiv venligst, hvilken erhvervsuddannelse eller kursus din tilmelding vedrører. 

Du er velkommen til at tilmelde dig og lade din rejse mod succes begynde sammen med os!

Har du spørgsmål inden du tilmelder dig, kan du sende en e-mail til info@academyonline.dk


Betaling

Gebyret for uddannelsen til Certificeret Designer Sportswear er 20 033 DKK. 

Du kan betale på to forskellige måder: Enten hele gebyret på én faktura, eller per modul forudbetalt med 3 339 DKK. Alle gebyrer inkluderer moms. Betalingen skal være fuldført, før du kan modtage dit certifikat.


Prisen inkluderer

  • Skærmoptagede forelæsninger og billeder

  • Øvelsesopgaver

  • Afleveringsopgaver

  • Løbende support via e-mail og forum

  • Udstedelse og afsendelse af certifikat/diplom


Uddannelsesleder

Tinna Welin

Stor erfaring fra tekstilindustrien, modedesign, sport design, produktudvikling og kreativt lederskab.

Adgang
Du har adgang til hvert af modulerne på din uddannelse i et år, fra du er startet på hvert modul.

Certifikat | Eksamensbevis
Efter gennemført uddannelse, med godkendte resultater på
alle opgaver, får du et certifikat eller diplom.

Anmeldelser
Vi er værdsætter i høj grad vores elevers vurderinger. Efter endt uddannelse beder vi dig svare på en kort evaluering, der ligger i kursusportalen.

Education Made Easy