Certificeret

Designer Fashion

Om uddannelsen

Drømmer du om at gøre karriere som modedesigner? Har du en passion for farve og form og ønsker du at lære dig at skabe en tøjkollektion til en given målgruppe?

Måske drømmer du om dit eget brand, eller om at arbejde for et stort modefirma som deres designer?

Uddannelsen til modedesigner giver dig indsigt i og viden om de faktorer, der styrer mode og trends, og hvordan du som designer skaber succesfulde kollektioner for tekstil modevirksomheder.

Du bliver undervist i hele designprocessen og dens grundlæggende principper. Du studerer tekstil- og materialelære, farvelære, skitse teknikker og uddannelsen omfatter desuden hvordan man designer tøj til en bæredygtig udvikling i modebranchen.

I løbet af uddannelsen udvikler du dine kreative evner samt din fornemmelse for den cirkulære produktudviklingsproces.

Uddannelsen til modedesigner er en erhvervsuddannelse for dig, der vil arbejde som designassistent, mode- og tekstildesigner eller produktudvikler umiddelbart efter endt uddannelse. Eller for dig, der har brug for forberedende viden for at kunne søge ind på en designskole i Danmark eller i udlandet.

På denne erhvervsuddannelse får du arbejdsrelaterede opgaver, der er udrettet for eksisterende modevirksomheder. Du bliver forberedt og velbevandret i, hvordan designprocessen fungerer.

Undervisningen er direkte knyttet til teori og praktiske aspekter. Al undervisning varetages af en lærer, der selv arbejder i branchen. Trends og tendenser er under konstant udvikling og uddannelsen følger disse for at være blandt de bedste på markedet.

Uddannelsen foregår hovedsageligt på dansk, men fagudtryk og termer kan forekomme på engelsk, da dette er et accepteret branche sprog. Undervisningen er målrettet således at du som studerende udvikler den viden, de færdigheder og de kompetencer, der kræves for professionen.

Uddannelsen modsvarer 20 ugers fuldtidsstudier

Tilmelding

Vi har brug for din tilmelding skriftligt via kontaktformularen. Angiv venligst, hvilken erhvervsuddannelse eller kursus din tilmelding vedrører. 

Du er velkommen til at tilmelde dig og lade din rejse mod succes begynde sammen med os!

Har du spørgsmål inden du tilmelder dig, kan du sende en e-mail til info@academyonline.dk


Betaling

Gebyret for uddannelsen til Certificeret Designer Fashion er 20 033 DKK. Du kan betale på to forskellige måder: Enten hele gebyret på én faktura, eller per modul forudbetalt med 3 339 DKK. Alle gebyrer inkluderer moms. 

Prisen inkluderer

  • Skærmoptagede forelæsninger og billeder

  • Øvelsesopgaver

  • Afleveringsopgaver

  • Løbende support via e-mail og forum

  • Udstedelse og afsendelse af certifikat/diplom


Uddannelsesleder

Tinna Welin

Stor erfaring fra tekstilindustrien, modedesign, sport design, produktudvikling og kreativt lederskab.

Adgang
Du har adgang til hvert af modulerne på din uddannelse i et år, fra du er startet på hvert modul.

Certifikat | Eksamensbevis
Efter gennemført uddannelse, med godkendte resultater på
alle opgaver, får du et certifikat eller diplom.

Anmeldelser
Vi er værdsætter i høj grad vores elevers vurderinger. Efter endt uddannelse beder vi dig svare på en kort evaluering, der ligger i kursusportalen.

Education Made Easy