Certificeret

Behandlingspædagog

Om uddannelsen

Vil du gøre en forskel for børn og unge som har det svært i livet på grund af kriminalitet eller misbrug? Vil du bidrage til at ændre deres livssituation og til en positiv fremtid? Så kan uddannelsen til behandlingspædagog være noget for dig.

Som behandlingspædagog er din primære opgave at skabe trygge relationer gennem anvendelsen af evidensbaserede behandlingsmetoder såsom kognitiv adfærdsterapi og motiverende samtaler. Du arbejder tæt med klienter gennem afgiftningsprocesser og støtter dem i at vedligeholde sociale kontakter, samt følge deres behandlingsplaner, alt imens du dokumenterer processen efter gældende retningslinjer.

Uddannelse giver dig muligheden for at arbejde på opholdssteder, behandlingsinstitutioner og andre steder, hvor der er brug for din ekspertise.

I uddannelsen indgår en praktikperiode på 4 uger. Du står selv for at arrangere praktikken i en virksomhed, der matcher dine interesser og uddannelse. Under din praktikperiode får du praktisk erfaring af det behandlingsarbejde som uddannelsen forbereder dig til.

Uddannelsen svarer til et fuldtidsstudie på ca. 12 uger.

Vær opmærksom på, at kommuner og andre arbejdsgivere kan have specifikke regler og bestemmelser vedrørende uddannelsesform og uddannelsescertifikater som grundlag for ansættelse. Hvis du vil vide, hvordan arbejdsgiverne i dit område ser på din uddannelsesbaggrund, er du velkommen til at spørge dem, før du melder dig til. 

Er du klar til at gøre en forskel? Kontakt os i dag og lær dig mere om, hvordan du kan blive behandlingspædagog.

Tilmelding

Du tilmelder dig nemt via kontaktformularen. Husk at angive, hvilken uddannelse eller kursus du ønsker at tilmelde dig til.

Hvis du har spørgsmål eller brug for vejledning, er du altid velkommen til at sende en mail til info@academyonline.dk

Vi på Academy Online står klar til at hjælpe dig med at vælge den uddannelse, der passer bedst til dine mål og behov.

Vi ser frem til at byde dig velkommen som studerende hos Academy Online og til at være en del af din succes!


Betaling

Gebyret for uddannelsen til Certificeret Behandlingspædagog er 14 405 DKK. 

Du kan betale på to forskellige måder: Enten hele gebyret på én faktura, eller per modul forudbetalt med 1 601 DKK. Alle gebyrer inkluderer moms. Betalingen skal være fuldført, før du kan modtage dit certifikat.

Prisen inkluderer

  • Videolektioner og billeder
  • Øvelsesopgaver
  • Afleveringsopgaver
  • Support via mail og gennem kursusportalens studenterforum
  • Certifikat ved bestået uddannelse


Uddannelsesleder
Ditte Storck Christensen

Adgang
Du har adgang til hvert af modulerne på din uddannelse i et år, fra du er startet på hvert modul.

Certifikat | Eksamensbevis
Efter gennemført uddannelse, med godkendte resultater på
alle opgaver, får du et certifikat eller diplom.

Anmeldelser
Vi er værdsætter i høj grad vores elevers vurderinger. Efter endt uddannelse beder vi dig svare på en kort evaluering, der ligger i kursusportalen.

Education Made Easy