Certificeret

Vegansk kostrådgiver

Om uddannelsen

Brænder du for sundhed og velvære og drømmer om at forfølge en karriere som Vegansk Kostrådgiver med fokus på bæredygtig kost?

Vores uddannelse til Certificeret Vegansk Kostrådgiver giver dig en professionel titel, der indeholder særlig viden inden for bæredygtig kostrådgivning med fokus på miljø og sundhed. Dette vil blive trykt i dit opnåede certifikat efter at have bestået eksamen.

Uddannelsen, der består af seks kursusmoduler, omhandler alle de emner, du har brug for som professionel vegansk kostrådgiver, og gennem den ekstra faglige titel har du mulighed for at være den, der er på den absolutte topliste på markedet for bæredygtig ernæring til miljø og sundhed.

Dagens samfund bliver mere og mere opmærksom på, hvordan kost påvirker vores miljø. Du vil have en enorm viden inden for bæredygtig ernæring. Det er præcis, hvad samfundet skriger efter lige nu, din tiltrækningskraft på arbejdsmarkedet vil være høj.

Du behøver ikke nogen forudgående viden, og du får de værktøjer, du har brug for under uddannelsen. Du vil lære om vegansk kost, forskellige varianter af den veganske kost og hvordan den vegetariske kost påvirker kroppen, og hvilke specifikke ernæringsmæssige behov kroppen har brug for i en vegansk kost. Hvordan påvirker kosten vores miljø, og hvordan kan man påvirke kosten i retning af en bæredygtig livsstil.

Vi fokuserer også på økologiske og lokalt producerede fødevarer. Hvordan du i den lille husstand kan påvirke kosten i retning af en mere miljøvenlig livsstil.

Du vil også lære, hvordan en bæredygtig kosts indvirkning på miljø og sundhed påvirker skoler, restauranter, hospitaler, sundhedsfaciliteter, fængsler osv.

Karrierestigen rækker langt, for arbejde direkte over for enkeltpersoner, grupper eller virksomheder, med coaching og rådgivning.

Du kan også forfølge en karriere i den offentlige sektor såsom sundhedscentre, sundhedsfaciliteter, spahoteller, rehabiliteringscentre, sundhedspleje og fitnessfaciliteter. Ældrepleje som hjemmepleje og plejehjem samt et væld af områder inden for børnepasning er også en rigtig god mulighed. Gennem uddannelsen lærer du, hvor du kan tilpasse den specifikke viden til den specifikke arbejdsplads og mulighed.

En kostrådgiver giver sin klient eller gruppe / virksomhed mulighed for at finde bedre kostvaner ved at fortælle dem om fordele og ulemper ved forskellige typer mad og kostvaner. Samt at have kendskab til forskellige kosttilskud.

En ernæringsekspert arbejder ofte direkte med klienten for at skabe forskellige kostordninger til specifikke formål. Det betyder, at du har brug for en bred viden om næringsstoffer, og hvordan de påvirker vores funktioner i kroppen.

Programmet giver dig et bredt fundament, hvorpå du kan basere dit erhverv, du vil lære ernæring fra både et makro- og mikroperspektiv. Makronæringsstof handler om den mad, vi spiser, kulhydrater, fedtstoffer og proteiner. Hvordan man sammensætter et måltid, der er ernæringsmæssigt afbalanceret, hvad man skal undgå, og hvordan man tilpasser kosten til forskellige individers behov.

Vi lærer også om kroppens basale behov som søvn, hvile, restitution og stress. Samt hvordan man forebygger, opdager og behandler træthedssyndrom og langvarig stress.

Efter godkendte opgaver afsluttes uddannelsen med en certificeringsopgave, der også udføres på kursusportalen. Når du har bestået eksamen, sendes et certifikat til dig med navnet Certificeret Vegansk Kostrådgiver med en beskrivelse af dine kompetencer.

Du er velkommen til at tilmelde dig og lade din succesrejse starte eller fortsætte sammen med os!

Uddannelsen dækker cirka 15 uger på fuldtid. 

Registrering

Vi skal modtage din tilmelding skriftligt via kontaktformularen. Angiv hvilken erhvervsuddannelse eller forløb ansøgningen henviser til. Du er meget velkommen til at tilmelde dig og lade din succesrige rejse starte hos os!

Send meget gerne en e-mail til info@academyonline.dk, hvis du har spørgsmål inden du tilmelder dig.


Betaling

Kursusgebyret for uddannelsen til Certificeret Vegansk Kostrådgiver er 14 395 DKK inkl. moms. Forudbetaling for hvert kursusmodul med 2 399 DKK inkl. moms eller hele uddannelsen mod faktura. Du kan også betale over 12 måneder med 1 408 DKK inkl. moms per måned. 

Prisen inkluderer

  • Skærmoptagede foredrag og billeder
  • Øvelsesopgaver
  • Indleveringsopgaver
  • Kontinuerlig support via e-mail og forum
  • Udstedelse og forsendelse af certifikater


Lærer
Susanne Nielsen
Kost specialist

Adgang
Du har adgang til hvert af modulerne på din uddannelse i et år, fra du er startet på hvert modul.

Certifikat | Eksamensbevis
Efter gennemført og fuldt betalt uddannelse, med godkendte resultater på
alle opgaver, får du et certifikat eller diplom.

Anmeldelser
Vi er følsomme over for vores elevers vurderinger. Efter endt uddannelse beder vi dig svare på en kort evaluering, der ligger i kursusportalen.

Education Made Easy