Certificeret

Socialpædagog

Om uddannelsen

Vil du arbejde med socialt udsatte personer? Så kan uddannelsen til socialpædagog være den rigtige for dig. Som socialpædagog har du muligheden for at gøre en positiv forskel i livet for mennesker, der står over for udfordringer såsom hjemløshed, misbrugsproblemer, handicap, samt udsatte børn og unge.

Socialpædagoger møder og støtter mennesker i forskellige livssituationer og har derfor en vigtig rolle i samfundet. Med en stigende efterspørgsel efter kvalificerede socialpædagoger både i offentlige og private sektorer, åbner denne uddannelse døren til en række meningsfulde karrieremuligheder.

Arbejdet som socialpædagog er alsidigt og indebærer kontakt med mennesker i alle aldre. Som certificeret socialpædagog har du mulighed for at arbejde i forskellige miljøer som bosteder, botilbud og støtteboliger.

Uddannelsen til socialpædagog byder på kurser i selvindsigt, socialret, kommunikation, socialpsykologi, socialpædagogik, psykologi, systemteori, etik, metoder og socialgerontologi. Samlet set giver uddannelsen en god forståelse og viden om menneskers sårbarhed og forskellige problematiske livssituationer, og du får værktøjer som kræves i arbejdet som socialpædagog.

Uddannelsen svarer til et fuldtidsstudie på ca. 8 uger.

Vær opmærksom på, at kommuner og andre arbejdsgivere kan have specifikke regler og bestemmelser vedrørende uddannelsesform og uddannelsescertifikater som grundlag for ansættelse. Hvis du vil vide, hvordan arbejdsgiverne i dit område ser på din uddannelsesbaggrund, er du velkommen til at spørge dem, før du melder dig til.

Er du klar til at gøre en forskel? Kontakt os i dag og lær dig mere om, hvordan du kan blive Socialpædagog.

Tilmelding

Du tilmelder dig nemt via kontaktformularen. Husk at angive, hvilken uddannelse eller kursus du ønsker at tilmelde dig til.

Hvis du har spørgsmål eller brug for vejledning, er du altid velkommen til at sende en mail til info@academyonline.dk

Vi på Academy Online står klar til at hjælpe dig med at vælge den uddannelse, der passer bedst til dine mål og behov.

Vi ser frem til at byde dig velkommen som studerende hos Academy Online og til at være en del af din succes!


Betaling

Gebyret for uddannelsen til Certificeret Socialpædagog er 13 333 DKK. Du kan betale på to forskellige måder: Enten hele gebyret på én faktura, eller per modul forudbetalt med 1 667 DKK. Alle gebyrer inkluderer moms. Betalingen skal være fuldført, før du kan modtage dit certifikat.

Prisen inkluderer

  • Videolektioner og billeder
  • Øvelsesopgaver
  • Afleveringsopgaver
  • Support via mail og gennem kursusportalens studenterforum
  • Certifikat ved bestået uddannelse


Uddannelsesleder
Ditte Storck Christensen

Adgang
Du har adgang til hvert af modulerne på din uddannelse i et år, fra du er startet på hvert modul.

Certifikat | Eksamensbevis
Efter gennemført uddannelse, med godkendte resultater på
alle opgaver, får du et certifikat eller diplom.

Anmeldelser
Vi er værdsætter i høj grad vores elevers vurderinger. Efter endt uddannelse beder vi dig svare på en kort evaluering, der ligger i kursusportalen.

Education Made Easy