Certificeret

Social Media Manager

Om uddannelsen

Vil du være den bedste til sociale medier og være ansvarlig for en vigtig kommunikationskanal for din virksomhed?

Sociale medier er en vigtig markedsføringskanal for virksomheder og vil blive stadig vigtigere i fremtiden. Sociale medier er en af flere kommunikationskanaler, når en virksomhed skal nå ud på et konkurrencepræget marked.

Det er blevet mere og mere almindeligt, at kommunikation mellem virksomheder og deres kunder finder sted via forskellige sociale mediekanaler. Mange mennesker tager del i det, der skrives om en virksomhed, deres varer eller service, inden de beslutter sig for at købe, hvilket betyder, at der skal være en strategi for, hvordan virksomheden ønsker at blive set og oplevet af kunderne, og hvordan kommunikationen skal håndteres løbende.

Uddannelsen til Certificeret Social Media Manager består af tre moduler. Fokus for uddannelsen består i, at du lærer at bruge de forskellige kanaler og arbejde langsigtet med at styrke virksomhedens brand.

Uddannelsen dækker et fuldtidsstudie på ca 6 uger.

Registrering

Vi skal modtage din tilmelding skriftligt via kontaktformularen. Angiv hvilken erhvervsuddannelse eller forløb ansøgningen henviser til. Du er meget velkommen til at tilmelde dig og lade din succesrige rejse starte hos os!

Send meget gerne en e-mail til info@academyonline.dk, hvis du har spørgsmål inden du tilmelder dig.


Betaling

Kursusgebyret for uddannelsen til Certificeret Social Media Manager er 6 878 DKK inkl. moms. Forudbetaling for hvert kursusmodul med 2 293 DKK inkl. moms eller hele uddannelsen mod faktura. Du kan også betale over 12 måneder med 782 DKK inkl. moms per måned.

Prisen inkluderer

  • Skærmoptagede foredrag og billeder

  • Øvelsesopgaver

  • Indleveringsopgaver

  • Kontinuerlig support via e-mail og forum

  • Udstedelse og forsendelse af certifikater


Lærer
Ledig
uddannelse og erfaring

Adgang
Du har adgang til hvert af modulerne på din uddannelse i et år, fra du er startet på hvert modul.

Certifikat | Eksamensbevis
Efter gennemført og fuldt betalt uddannelse, med godkendte resultater på
alle opgaver, får du et certifikat eller diplom.

Anmeldelser
Vi er følsomme over for vores elevers vurderinger. Efter endt uddannelse beder vi dig svare på en kort evaluering, der ligger i kursusportalen.

Education Made Easy