Sådan fungerer det!

Kursusportalen

Du studerer uddannelsen på egen hånd i vores kursusportal, når det passer dig. Der er alt materialet - skærmoptagede foredrag, film, billeder fra forelæsningerne, øvelser og opgaver. Du har adgang til hvert af modulerne i en uddannelse i et år, fra du er startet på hvert modul.

I løbet af studietiden vil du være i kontakt med underviseren via e-mail, hvis du støder på spørgsmål eller problemer, og når du får feedback på dine opgaver. Øvelserne er til for at du at hjælpe dig med at indlære gennemgået materiale.

I kursusportalen er der også et forum, hvor du kan kommunikere med underviseren og andre kursister. Du finder en demo af kursusportalen nedenfor.


Eksamensbevis

Efter gennemført og fuldt lønnet uddannelse, med godkendte resultater på alle opgaver, modtager du et bevis eller diplom, alt efter hvilken uddannelse du har gået på. Certifikatet udsendes via e-mail.

En certificering betyder, at du har gennemført og bestået de opgaver, der viser, at du har opnået en vis viden inden for det relevante område. Et eksamensbevis er et bevis, der viser, at du har gennemført en uddannelse. Certificering og diplom opnåelse får du af vores kvalificerede og kompetente kursusledere.

Academy Online Denmark
info@academyonline.dk