Certificeret

Pædagogmedhjælper

Om uddannelsen

Uddannelsen til pædagogmedhjælper henvender sig til dig, der ønsker at arbejde med børn i dagtilbud og skole, og som ønsker at øge dine chancer for at blive ansat. Måske arbejder du allerede som pædagogmedhjælper, men ønsker at udvide din viden. Den henvender sig også til dig som arbejdsgiver, der ønsker at sikre kvaliteten på din arbejdsplads og sikre medarbejdernes kompetence.

Efter endt uddannelse kan du søge job som certificeret pædagogmedhjælper og så have en stærk fordel i forhold til dem, der søger helt uden uddannelse.

Som pædagogmedhjælper får du en grunduddannelse i pædagogik, der gør dig klar til arbejde i vuggestue, dagpleje, børnehave, skole, SFO og fritidshjem. Uddannelsen består af fem digitale moduler, der omfatter psykologi og kommunikation, sundhed, bevægelse og idræt, kultur, natur og udeliv, sprogudvikling og tanker om bæredygtighed i virksomheden; alt sammen knyttet til pædagogik og didaktik.

Du får en bred viden inden for de fleste områder, og udvikler en grundlæggende forståelse for virksomheden og for børns udvikling.

I løbet af uddannelsen vil du lære forskellige pædagogiske begreber, tage del i teorier, udvikle dig i dit pædagogiske mindset og få tips til praktiske øvelser og andet, der letter dit arbejde som pædagogmedhjælper.

Som pædagogmedhjælper lærer du at:

Støtte børn og studerende

Støtte undervisere og lærere

Støtte forretningen

Formulere udviklede pædagogiske tanker og ræsonnementer

Kunne deltage i pædagogiske samtaler

Beherske pædagogiske begreber

Se forretningen fra et holistisk perspektiv


Uddannelsen dækker et fuldtidsstudie på ca 10 uger.

Registrering

Vi skal modtage din tilmelding skriftligt via kontaktformularen. Angiv, hvilken erhvervsuddannelse eller forløb ansøgningen henviser til. Du er  velkommen til at tilmelde dig og lade din succesrige rejse starte hos os!

Send meget gerne en e-mail til info@academyonline.dk, hvis du har spørgsmål inden du tilmelder dig.


Betaling

Kursusgebyret for uddannelsen til Certificeret Pædagogmedhjælper med 5 kursusmoduler er 14 500 DKK inkl. moms. Forudbetaling mod faktura for hvert kursusmodul med 2 900 DKK inkl. moms eller hele uddannelsen. Du kan også betale over 12 måneder med 1 417 DKK/måned. 


Prisen inkluderer

  • Skærmoptagede foredrag og billeder
  • Øvelsesopgaver
  • Indleveringsopgaver
  • Kontinuerlig support via e-mail og forum
  • Udstedelse og forsendelse af certifikater

Uddannelsesleder
Elin Hedelund Pettersson
Uddannet pædagogisk leder; uddannet lærer og pædagog på alle afdelinger for børn mellem 0-12 år og desuden andetsprogslærer for alle aldre. Jeg har arbejdet med børn, voksne og unge i omkring 20 år.

Adgang
Du har adgang til hvert af modulerne på din uddannelse i et år, fra du er startet på hvert modul.

Certifikat | Eksamensbevis
Efter gennemført og fuldt betalt uddannelse, med godkendte resultater på
alle opgaver, får du et certifikat eller diplom.

Anmeldelser
Vi er værdsætter i høj grad vores elevers vurderinger. Efter endt uddannelse beder vi dig svare på en kort evaluering, der ligger i kursusportalen.

Education Made Easy