Certificeret

Livsstils- og kostcoach

Om uddannelsen

Brænder du for kostspørgsmål og ønsker at hjælpe folk med at foretage livsstilsændringer. Så har du fundet den rigtige uddannelse. Et attraktivt forum, hvor du arbejder proaktivt med coaching af livsstilsspørgsmål i virksomheder, kommuner og i den private sektor.

At arbejde som livsstils- og kostcoach betyder at være i stand til at motivere folk, der ønsker at foretage en livsstilsændring. I denne rolle er det vigtigt at kunne lede en motiverende coachsamtale såsom at have viden om kost og fysisk aktivitet. Uddannelsen fokuserer på en bæredygtig livsstil. Du bliver en nøgleperson for trivsel og en inspiration til et sundere liv. I dit arbejde indgår for eksempel at kortlægge og oprette personlige livsstilsprofiler, der så bruges til at motivere til en ny livsstil.

Uddannelsen dækker fuldtidsstudier på ca. 4 uger.

Registrering

Vi skal modtage din tilmelding skriftligt via kontaktformularen. Angiv hvilken erhvervsuddannelse eller forløb ansøgningen henviser til. Du er meget velkommen til at tilmelde dig og lade din succesrige rejse starte hos os!

Send meget gerne en e-mail til info@academyonline.dk, hvis du har spørgsmål inden du tilmelder dig.


Betaling

Kursusgebyret for uddannelsen til Certificeret Livsstils- og Kostcoach er 9 995 DKK inkl. moms. Forudbetaling for hvert kursusmodul med 2 499 DKK inkl. moms eller hele uddannelsen mod faktura. Du kan også betale over 12 måneder med 1 041 DKK per måned. Du skal have betalt for uddannelsen, før du kan modtage dit eksamensbevis.


Prisen inkluderer

  • Skærmoptagede foredrag og billeder
  • Øvelsesopgaver
  • Indleveringsopgaver
  • Kontinuerlig support via e-mail og forum
  • Udstedelse og forsendelse af certifikater


Lærer
Susanne Nielsen
Kostspecialist

Adgang
Du har adgang til hvert af modulerne på din uddannelse i et år, fra du er startet på hvert modul.

Certifikat | Eksamensbevis
Efter gennemført og fuldt betalt uddannelse, med godkendte resultater på
alle opgaver, får du et certifikat eller diplom.

Anmeldelser
Vi er følsomme over for vores elevers vurderinger. Efter endt uddannelse beder vi dig svare på en kort evaluering, der ligger i kursusportalen.

Education Made Easy