Certificeret

Kostrådgiver

Om uddannelsen

Brænder du for sundhed og velvære og drømmer om at forfølge en karriere som ernæringsekspert? Ud over titlen som Certificeret Kostrådgiver, giver uddannelsen dig desuden en professionel titel som livsstilscoach og certificeret sukker detox coach.

Uddannelsen, der består af seks kursusmoduler, omhandler alle de emner, du har brug for som professionel ernæringsekspert, og gennem de ekstra to certificeringer har du mulighed for at være den, der er på den absolutte topliste på markedet for ernæringseksperter.

Når du har gennemført uddannelsen, har du et meget bredt fundament at stå på. Uddannelsen vil give dig de færdigheder, du behøver for at starte din karriere som ernæringsekspert. Du behøver ikke nogen forudgående viden, og du får de værktøjer, du har brug for under uddannelsen.

Karrierestigen rækker langt for arbejde direkte over for privatpersoner, grupper eller virksomheder, med coaching og rådgivning.

Du kan også forfølge en karriere i den offentlige sektor såsom sundhedscentre, sundhedsfaciliteter, spa-hoteller, rehabiliteringscentre, sundhedspleje, fitnesscentre og fitnessfaciliteter. Ældrepleje såsom dagcenter for hjemmepleje, plejehjem. Børnepasning i diverse sammenhænge. Gennem uddannelsen lærer du, hvor du kan placere den specifikke viden til den rigtige arbejdsplads og mulighed.

En kostrådgiver giver deres klient eller gruppe / virksomhed mulighed for at finde bedre kostvaner ved at fortælle dem om fordele og ulemper ved forskellige typer mad og kostvaner. Samt at have kendskab til forskellige kosttilskud.

En ernæringsekspert arbejder ofte direkte med klienten for at skabe forskellige kostordninger til specifikke formål. Det betyder, at du har brug for en bred viden om næringsstoffer, og hvordan de påvirker vores funktioner i kroppen.

Uddannelsen giver dig et bredt fundament, hvorpå du kan basere dit erhverv, du vil lære ernæring fra både et makro- og mikroperspektiv. Makronæringsstof handler om den mad, vi spiser, kulhydrater, fedtstoffer og proteiner. Hvordan man sammensætter et måltid, der er ernæringsmæssigt afbalanceret, hvad man skal undgå, og hvordan man tilpasser kosten til forskellige personers behov.

Som livsstilscoach arbejder du for at forebygge og tilpasse din klients hverdagsrutiner til et afbalanceret liv. For eksempel kan det skabe nye søvnrutiner. Som sukker detox coach fokuserer du på at arbejde direkte med en klient for at skabe en sukkerfri kost. Vi arbejder med adfærd og analyse.

Efter godkendte opgaver afsluttes uddannelsen med en certificeringsopgave, der også udføres på kursusportalen. Efter bestået eksamen sendes et certifikat til dig med navnet Certificeret Kostrådgiver med undertitlen Certificeret Lifestyle Coach & Certificeret Detox Coach med speciale i sukker.


 Uddannelsen dækker fuldtidsstudier på cirka 15 uger

Registrering

Vi skal modtage din tilmelding skriftligt via kontaktformularen. Angiv hvilken erhvervsuddannelse eller forløb ansøgningen henviser til. Du er meget velkommen til at tilmelde dig og lade din succesrige rejse starte hos os!

Send meget gerne en e-mail til info@academyonline.dk, hvis du har spørgsmål inden du tilmelder dig.


Betaling

Kursusgebyret for uddannelsen til Certificeret Kostrådgiver er 17 295 DKK inkl. moms. Forudbetaling for hvert kursusmodul med 2 883 DKK inkl. moms eller hele uddannelsen mod faktura. Du kan også betale over 12 måneder med 1 649 DKK per måned. Du skal have betalt for uddannelsen, før du kan modtage dit eksamensbevis. 

Prisen inkluderer

  • Skærmoptagede foredrag og billeder
  • Øvelsesopgaver
  • Indleveringsopgaver
  • Kontinuerlig support via e-mail og forum
  • Udstedelse og forsendelse af certifikater


Lærer
Susanne Nielsen
Sundhedsspecialist

Adgang
Du har adgang til hvert af modulerne på din uddannelse i et år, fra du er startet på hvert modul.

Certifikat | Eksamensbevis
Efter gennemført og fuldt betalt uddannelse, med godkendte resultater på
alle opgaver, får du et certifikat eller diplom.

Anmeldelser
Vi er følsomme over for vores elevers vurderinger. Efter endt uddannelse beder vi dig svare på en kort evaluering, der ligger i kursusportalen.

Education Made Easy