Certificeret

HR Assistent

Om uddannelsen

Her har du mulighed for at lære at blive god til praktisk og teoretisk personaleledelse.

Du vil få en bred viden om grundlæggende, løbende rutiner i personalearbejde - en viden, der værdsættes af arbejdsgivere i dag!

Vi gennemgår, hvad der forventes i HR Assistent-rollen, gennem alle de almindeligt anvendte opgaver for en HR-afdeling. Du vil få en samlet forståelse af helheden inden for HR-området. Du behøver ikke nogen forudgående viden eller særlig HR-erfaring for at gennemføre uddannelsen. Målet er at give dig mulighed for at varetage en grundlæggende HR-rolle og fungere godt som en fleksibel assistent og støtte til både løn- og økonomifunktionen samt til ledere i deres personaleansvar.                 

Arbejdet er meget varieret og udadvendt, da du er sparringspartner og support for hele virksomheden. Når du har afsluttet din uddannelse, vil du være i stand til at arbejde i et skiftende tempo og opnå selvstændighed i din administrative rolle og være klar til både større og mindre opgaver. Centralt i rollen er kommunikation både internt og eksternt og at være social kontakt som ansigtet udadtil.

Vi gennemgår årets mest almindelige aktiviteter med udgangspunkt i HR-processerne generelt – tiltrækning af arbejdskraft, analyse, rekruttering, udvikling, fastholdelse og afvikling af medarbejdere. Vi arbejder med emner som kommunikation, personaleadministration, telefon og digitale services, lønspørgsmål, rekrutteringsstøtte, ansættelses- og introduktionsrutiner, socialt personale, virksomhedspolitikker og hvad ledelsesansvaret dækkes af i det daglige arbejde som støttende HR-assistent. Desuden hvad fagforeningssamarbejde betyder for hr-funktionen generelt.

Uddannelsen dækker ca 8-10 uger på fuldtid. 

Registrering

Vi skal modtage din tilmelding skriftligt via kontaktformularen. Angiv hvilken erhvervsuddannelse eller forløb ansøgningen henviser til. Du er meget velkommen til at tilmelde dig og lade din succesrige rejse starte hos os!

Send meget gerne en e-mail til info@academyonline.dk, hvis du har spørgsmål inden du tilmelder dig.


Betaling

Kursusgebyret for uddannelsen til Certificeret HR Assistent er 13 395 DKK inkl. moms. Forudbetaling for hvert kursusmodul med 2 233 DKK inkl. moms eller hele uddannelsen mod faktura. Betaling mod 12 fakturaer a 1 325 DKK/md er også muligt. Du skal have betalt for uddannelsen, før du kan modtage dit certifikat. 


Prisen inkluderer

  • Skærmoptagede foredrag og billeder
  • Øvelsesopgaver
  • Indleveringsopgaver
  • Kontinuerlig support via e-mail og forum
  • Udstedelse og forsendelse af certifikater


Lærer
Peter Thuresson 
Economy Master of Business Administration

Adgang
Du har adgang til hvert af modulerne på din uddannelse i et år, fra du er startet på hvert modul.

Certifikat | Eksamensbevis
Efter gennemført og fuldt betalt uddannelse, med godkendte resultater på
alle opgaver, får du et certifikat eller diplom.

Anmeldelser
Vi er følsomme over for vores elevers vurderinger. Efter endt uddannelse beder vi dig svare på en kort evaluering, der ligger i kursusportalen.

Education Made Easy