Certificeret

Business Manager

Om uddannelsen

Er du ved at få en rolle i ledelsen, eller har du allerede denne stillingsfunktion i virksomheden? Føler du dig usikker på det nye skridt, eller mangler du erfaring og viden?

Business Manager er en uddannelse, der hjælper dig med at udvikle din viden og tillid til at møde erhvervslivet og give dig et holistisk perspektiv på virksomhedens forretning.

Uddannelsen består af tre moduler, der giver dig en dyb forståelse af forskellige organisatoriske og økonomiske processer, samt forbereder dig til at få en vellykket karriere i professionelt.

Uddannelsen dækker et fuldtidsstudie på ca 10 uger.

Registrering

Vi skal modtage din tilmelding skriftligt via kontaktformularen. Angiv hvilken erhvervsuddannelse eller forløb ansøgningen henviser til. Du er meget velkommen til at tilmelde dig og lade din succesrige rejse starte hos os!

Send meget gerne en e-mail til info@academyonline.dk, hvis du har spørgsmål inden du tilmelder dig.


Betaling

Kursusgebyret for uddannelsen til Certificeret Business Manager er 8 685 DKK inkl. moms. Forudbetaling for hvert kursusmodul med 2 895 DKK inkl. moms eller hele uddannelsen mod faktura. Du kan også betale over 12 måneder med 933 DKK/måned.


Prisen inkluderer

  • Skærmoptagede foredrag og billeder

  • Øvelsesopgaver

  • Indleveringsopgaver

  • Kontinuerlig support via e-mail og forum

  • Udstedelse og forsendelse af certifikater


Lærer
Ledig
uddannelse og erfaring

Adgang
Du har adgang til hvert af modulerne på din uddannelse i et år, fra du er startet på hvert modul.

Certifikat | Eksamensbevis
Efter gennemført og fuldt betalt uddannelse, med godkendte resultater på
alle opgaver, får du et certifikat eller diplom.

Anmeldelser
Vi er følsomme over for vores elevers vurderinger. Efter endt uddannelse beder vi dig svare på en kort evaluering, der ligger i kursusportalen.

Education Made Easy