Certificeret

Fysisk træner og coach

Om uddannelsen

Brænder du for ledelse, coaching og træning? Vil du arbejde professionelt som certificeret fysisk træner og coach? Så har du fundet det rette sted!

Denne uddannelse giver dig mulighed for at arbejde som certificeret fysisk træner og coach lige fra motionsudøvere til eliteatleter. Du kan også arbejde med virksomheder og organisationer i samfundssektoren.

Uddannelsen vil give dig indgående viden inden for anatomi, fysiologi, styrketræning og udholdenhedstræning. Vi vil også se nærmere på kosttilskud, doping og kroppens basale behov for at udvikle sig. Uddannelsen er omfattende og vil give dig et meget bredt fundament at bygge din coaching på.

Vi arbejder også med muskelanatomi og praktiske øvelser. Fokus vil være træning og coaching, og at du får de allerbedste værktøjer til at kunne coache dine klienter til fantastiske resultater.


Uddannelsen dækker fuldtidsstudier på ca. 4 uger.

Registrering

Vi skal modtage din tilmelding skriftligt via kontaktformularen. Angiv hvilken erhvervsuddannelse eller forløb ansøgningen henviser til. Du er meget velkommen til at tilmelde dig og lade din succesrige rejse starte hos os!

Send meget gerne en e-mail til info@academyonline.dk, hvis du har spørgsmål inden du tilmelder dig.


Betaling

Kursusgebyret for uddannelsen til Certificeret Fysisk træner og coach er 12 235 DKK inkl. moms. Forudbetaling for hvert kursusmodul med 3 069 DKK inkl. moms eller hele uddannelsen mod faktura. Du kan også betale over 12 måneder med 1 228 DKK/måned. 

Prisen inkluderer

  • Skærmoptagede foredrag og billeder
  • Øvelsesopgaver
  • Indleveringsopgaver
  • Kontinuerlig support via e-mail og forum
  • Udstedelse og forsendelse af certifikater


Lærer
Susanne Nielsen
Spcialist i fysisk træning

Adgang
Du har adgang til hvert af modulerne på din uddannelse i et år, fra du er startet på hvert modul.

Certifikat | Eksamensbevis
Efter gennemført og fuldt betalt uddannelse, med godkendte resultater på
alle opgaver, får du et certifikat eller diplom.

Anmeldelser
Vi er følsomme over for vores elevers vurderinger. Efter endt uddannelse beder vi dig svare på en kort evaluering, der ligger i kursusportalen.

Education Made Easy