Certificeret

Fysioterapi- og Rehabiliteringscoach

Om uddannelsen

Som fysioterapi- og rehabiliteringscoach møder du klienter, der på grund af fysisk eller psykisk sygdom oplever en begrænsning. Det kan være en skade på bevægeapparatet, livsstilssygdomme som diabetes, fedme, hjerte- karsygdomme og stressrelaterede problemer. Du arbejder med coaching af dem, der har fået en diagnose, eller som har fået en recept fra en læge til genoptræning.

Du bliver nøglepersonen, der sammen med klienten sigter mod at nå tilbage til 100% fysisk formåen i bevægeapparatet eller at opnå mental balance. Du vil højst sandsynligt gennemføre en langsigtet rehabiliteringstræning under hensyntagen til klientens diagnose. På den måde bidrager du i din professionelle rolle til højere livskvalitet for mange mennesker.

Dit samarbejde med andre professioner vil være vigtigt for at få det rette grundlag for uddannelsen og for at kunne kanalisere kunden videre, hvis der er behov for andre kompetencer. Den certificerede fysioterapi- og rehabiliteringscoach er klar til at arbejde i forskellige enheder som primærpleje, privat sektor og selvstændige.


Uddannelsen dækker ca 8 uger på fuldtid.

Registrering

Vi skal modtage din tilmelding skriftligt via kontaktformularen. Angiv hvilken erhvervsuddannelse eller forløb ansøgningen henviser til. Du er meget velkommen til at tilmelde dig og lade din succesrige rejse starte hos os!

Send meget gerne en e-mail til info@academyonline.dk, hvis du har spørgsmål inden du tilmelder dig.


Betaling

Kursusgebyret for uddannelsen til Certificeret Fysioterapi og Rehabiliteringscoach er 12 195 DKK inkl. moms. Forudbetaling for hvert kursusmodul med 3 049 DKK inkl. moms eller hele uddannelsen mod faktura. Du kan også betale over 12 måneder med 1225 DKK/måned. 


Prisen inkluderer

  • Skærmoptagede foredrag og billeder
  • Øvelsesopgaver
  • Indleveringsopgaver
  • Kontinuerlig support via e-mail og forum
  • Udstedelse og forsendelse af certifikater


Lærer
Susanne Nielsen
Specialiceret fysioterapeut

Adgang
Du har adgang til hvert af modulerne på din uddannelse i et år, fra du er startet på hvert modul.

Certifikat | Eksamensbevis
Efter gennemført og fuldt betalt uddannelse, med godkendte resultater på
alle opgaver, får du et certifikat eller diplom.

Anmeldelser
Vi er følsomme over for vores elevers vurderinger. Efter endt uddannelse beder vi dig svare på en kort evaluering, der ligger i kursusportalen.

Education Made Easy