Arbejd med os!

Er du specialist i et emne, som du gerne vil dele med andre? Vil du oversætte en af vores eksisterende 140 svenske uddannelser til dansk, eller har du en idé, som du vil gøre til en webuddannelse? Så er du kommet til det rigtige sted! Du skaber indholdet og materialet. Vi hjælper dig i gang og tager os af alt omkring dig, altså produktion, markedsføring, salg og administration. Academy Online er udgiver for digitale erhvervsuddannelser og kurser. Vi samarbejder med specialister inden for en læng række områder, altså med dig, der ønsker at lave erhvervsuddannelser eller kurser. 

Hvis vi vurderer, at der er et marked for din uddannelse/forløb, markedsfører vi det gennem vores kontaktnetværk. Du starter og laver indholdet til uddannelsen og vi producerer det derefter til kursusportalen sammen med dig. Du har løbende kontakt til dine studerende med spørgsmål og giver feedback på deres opgaver. Du vælger selv, hvornår du arbejder med dine elever i kursusportalen og svarer på mails, dog mindst to gange om ugen. Vi tager os af alt andet. Du får betalt for hver uddannelse/kursus vi sælger. Synes du det lyder sjovt og interessant? Så er du velkommen til at kontakte os ved at bruge kontaktformularen nedenfor eller ved at sende en e-mail til info@academyonline.dk. Du kan også kontakte os via vores central på 0 vx. Indtast din sag, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

 

Design af en webuddannelse 

Vi arbejder med erhvervsuddannelser og selvstændige kurser. En erhvervsuddannelse består af en række moduler afhængigt af materialets omfang. Et kursus består kun af ét modul. Vi udarbejder en skriftlig aftale med hver forfatter, der blandt andet regulerer, hvem der gør hvad i samarbejdet, og hvordan den økonomiske fordeling ser ud.


Guide - trin for trin 

  • Du har en idé til en erhvervsuddannelse eller et kursus
  • Du skriver et manuskript, gerne i Word / PDF
  • Du laver en detaljeret indholdsfortegnelse efter instruktioner 
  • Du overfører indholdet til PowerPoint eller et andet præsentationsprogram
  • Du skærmoptager din præsentation og gemmer den i mp4
  • Du laver eventuelt andet materiale med film af opgaver, som downloades 
  • Du giver feedback på opgaver og besvarer elevspørgsmål
  • Vi producerer uddannelsen/forløbet til vores digitale kursusportal
  • Vi starter markedsføring og aktiverer samarbejdspartnere
  • Vi håndterer løbende salg- Vi håndterer al administration. Vi indberetter salg til dig månedligt


Academy Online Denmark
info@academyonline.dk