Tilmelding og betaling

Registrering

Du tilmelder dig uddannelsen ved at sende en skriftlig ansøgning. Ved at sende din ansøgning accepterer du, at vi behandler dine personoplysninger i vores registreringssystem. Den letteste måde at tilmelde sig på, er at udfylde formularen, som findes nederst på vores uddannelsesside. Alternativt kan du sende din ansøgning til info@academyonline.dk.

Vi har brug for dit for- og efternavn,  e-mail, hvilken uddannelse du ønsker at tilmelde dig og hvilken betalingsmulighed du vælger. Vi sender dig derefter en faktura via e-mail. Når vi har modtaget din betaling, sender vi dig en velkomstbesked på e-mail, og du får adgang til kursusportalen. Så er det bare at begynde at studere!


Betaling

Du finder prisen i beskrivelsen af den uddannelse, du er interesseret i. Betalingen kan ske på to måder. Du kan betale hele beløbet på én gang eller betale for hvert modul du starter på. Priset inkluderer:

Skærmoptagede foredrag og billeder, øvelser og afleveringsopgaver. Løbende support via e-mail. Udstedelse og fremsendelse af certifikater/ eksamensbeviser via e-mail. Certifikater/eksamensbeviser modtages først efter gennemført betaling.


Support og spørgsmål

Hvis du har spørgsmål vedrørende tilmelding, betaling eller dine igangværende studier, så send en mail til info@academyonline.dk 
Velkommen!

Academy Online Danmark
info@academyonline.dk