Tilmelding og betaling

Registrering

Vi har brug for din ansøgning skriftligt. Når vi modtager din meddelelse accepterer du, at vi håndterer dine personoplysninger i vores registrering. Den nemmeste måde at tilmelde sig er at udfylde formularen nederst på uddannelsessiden. Du kan også maile direkte til info@academyonline.dk Vi skal bruge dit for- og efternavn, e-mail, hvilken uddannelse du ønsker at tilmelde dig og hvilken betalingsmulighed du vælger. Vi sender dig derefter en faktura via e-mail. Når vi har modtaget din betaling, sender vi dig en velkomstbesked på e-mail, og du får adgang til kursusportalen. Så er det bare at begynde at studere!


Betaling

Du finder priser oplyst under hver uddannelse. Der er tre betalingsmuligheder; hele gebyret mod faktura, pr. modul forud for hvert modul eller ratebetaling i 12 måneder. Prisen inkluderer:

Skærmoptagede foredrag og billeder. Øvelser og opgaver. Løbende support via e-mail. Udstedelse og fremsendelse af certifikater / eksamensbeviser via e-mail Certifikater / eksamensbeviser modtages først efter gennemført betaling.


Support og spørgsmål

Hvis du har spørgsmål vedrørende tilmelding, betaling eller dine igangværende studier, så send en mail til info@academyonline.dk eller ring til os via vores omstilling på vx 0045 88 96 88 09 og beskriv din ønske, så kontakter vi dig.

Academy Online Denmark
info@academyonline.dk