Tilmelding og betaling

Registrering

Vi har brug for din ansøgning skriftligt. Når vi modtager din meddelelse accepterer du, at vi håndterer dine personoplysninger i vores registrering. Den nemmeste måde at tilmelde sig er at udfylde formularen nederst på uddannelsessiden. Du kan også maile direkte til info@academyonline.dk Vi skal bruge dit for- og efternavn, e-mail, hvilken uddannelse du ønsker at tilmelde dig og hvilken betalingsmulighed du vælger. Vi sender dig derefter en faktura via e-mail. Når vi har modtaget din betaling, sender vi dig en velkomstbesked på e-mail, og du får adgang til kursusportalen. Så er det bare at begynde at studere!


Betaling

Du finder priser oplyst under hver uddannelse. Der er tre betalingsmuligheder; hele gebyret mod faktura, pr. modul forud for hvert modul eller ratebetaling i 12 måneder. Prisen inkluderer:

Skærmoptagede foredrag og billeder. Øvelser og opgaver. Løbende support via e-mail. Udstedelse og fremsendelse af certifikater / eksamensbeviser via e-mail Certifikater / eksamensbeviser modtages først efter gennemført betaling.


Support og spørgsmål

Hvis du har spørgsmål vedrørende tilmelding, betaling eller dine igangværende studier, så send en mail til info@academyonline.dk eller ring til os via vores omstilling på vx 0045 88 96 88 09 og beskriv din ønske, så kontakter vi dig.

Academy Online Denmark
Business Centre Rådhuspladsen 16
1550 København
info@academyonline.dk
0045 88 96 88 09